Annons

Detta är historien om en honkatt som gick genom lågorna 5 gånger för att rädda sina kattungar från en brand

Annons

Alla människor kan inte leva upp till denna honkatt från New York. Katten Scarlett blev världskänd när hon gick genom lågorna för att rädda hennes 5 kattungar från en brand i ett övergivet garage i Brooklyn, New York. Här är ett bevis på kraften i en mors kärlek till sina barn. När hon hade räddat kattungarna ser man hur hon gnuggar sin nos mot var och en av dem då hon på grund av brännskadorna inte kunnat öppna ögonen. På det sättet fick hon reda på om alla levde. Därefter föll hon medvetslös ihop.

Här är kattmamman med sina 5 kattungar, som hon har räddat ut ur det brinnande byggnaden.

scarlett1

Scarlett bodde med hennes barn i ett övergivet garage i en förort till New York City. En dag fattade hennes hus plötsligt eld. Brandmän släckte elden men plötsligt såg de en honkatt rädda kattungarna från den brinnande byggnaden.

scarlett2

På grund av brännskadorna kunde hon inte öppna ögonen, hennes päls var delvis bränd och hennes tassar brändes till bar hud. Trots kattens sår och smärta ville hon först kolla om kattungarna var vid liv, genom att gnugga dem med nosen och lukta på dem. Sedan svimmade hon.

scarlett3

Brandmännen tog de skadade katterna till veterinären. Lyckligtvis verkade inte skadorna för stora. Fyra av hennes fem kattungar kom tillbaka till full hälsa (en dog tyvärr). Alla katter fick nästan omedelbart ett nytt hem. Scarlett gick hem till Karen Wellen –som själv hade fått problem med hälsan efter en bilolycka, som började ta hand om djur som behövde hjälp. Katten Scarlett hade ett lyckligt liv med henne innan hon somnade in 2008.

scarlett4

Dela denna vackra berättelse med dina vänner!

Annons