Annons

Flickan sjunger duett med dockan, 90 sekunder senare börjar hon joddla och ingen tror sina öron

Annons

Du kanske inte kan så mycket om buktaleri men det ska snart ändras. Darci Lynne Farmer må vara ung men hon är redan en mästare på det hon gör. Hon reser runt i hela världen och får berömmelse samtidigt som hon sprider kärlek med hjälp av konsten av buktaleri. 

Darci uppräckte hennes passion med att arbeta tillsammans med dockor som en liten flicka. Nu är hon 13 år gammal och uppträder i hela värden tack vare hennes talang.


Hon vann nyligen hela America’s Got Talent, en högst välförtjänt vinst, och hon har vid det här laget blivit ett välkänt namn för miljoner människor.

Denna förtjusande tjej är inte bara rolig när hon uppträder med sina dockor utan hon är också en oerhörd begåvad sångare och joddlare. 

I det här numret har Daci och hennes docka Katie blivit inbjudna att på showen “Little Big Shots” i England. Darci bär dockan Katie till scenen och börjar uppträda.


Det är helt enkelt fantastiskt att titta på när Darci byter röst från sin egna till dockans och missar aldrig en ton. Och om den här unga tjejens fantastiska buktaleritalang inte chockar dig så kommer hennes joddlande att göra det!

Tveka inte att dela vidare med dina vänner så de också får avnjuta det här underbara joddlingsframträdandet!


Annons