Annons

Hon tröttnade på att folk parkerade på hennes uppfart - här är den optimala hämnden!

Annons

Folk fortsatte att parkera på hennes uppfart. Till slut fick hon nog och anlitade ett byggföretag. Nu skrattar hela Internet åt hennes briljanta hämnd.

Det kan ofta vara riktigt svårt att hitta en parkeringsplats, så är det också för 48-åriga Julie Geue Crowborough från East Sussex, England. Hon kan oftast inte parkera på sin egen parkeringsplats, eftersom andra redan står där.

Förra veckan fick hon enkelt nog. Någon hade parkerat sin bil på hennes uppfart så Julie inte kunde använda.

Hennes lösning? Ni kommer älska detta…

Eftersom uppfarten behövde nytt grus kom hon på en idé. Hon anlitade ett byggföretag för att ställa ut enorma påsar med grus bakom bilen så att syndaren inte kunde backa ut, åtminstone inte utan att ta i lite och gräva bort allt grus. Gruset behövdes ändå till hennes uppfart – så det var bara för vederbörande att sätta igång och gräva!

237-1 bile1

bile2

Hon placerade också en lapp till syndaren tillsammans med en liten spade. "Lycka till", skrev hon.

”Efter en omröstning på nätet kom jag fram till att du nog behöver gräva dig ut till friheten. Obs! Det finns kameror som övervakar dig, så glöm inte att le när du arbetar..”

När föraren kom tillbaka för att hämta sin bil, var han inte lika glad som Julias lappar var.

”Han säger att han inte visste om att han parkerade framför ett hus. Men tyvärr, jag har mött så många lata, motbjudande, oförskämda och hotfulla människor att jag inte bryr mig om det var ett ärligt misstag eller inte, skrev Julie på Facebook.

Hon förklarar också att hon åtminstone tre gånger i veckan sitter i sin bil i mitten av vägen med en enorm kö bakom sig, eftersom någon har parkerat på hennes uppfart, så att hon inte kan komma in.

– Jag bor tvärs över järnvägsstationen eftersom det är bekvämt … för mig! Jag har en uppfart med plats för fyra bilar, eftersom det är bekvämt för mig. Inte för att lata människor ska kunna parkera gratis.

Bilderna av Julias hämnd har nu delats tusentals gånger.

Tycker du hon gjorde rätt? Dela i så fall! 

Annons